top of page

Gelaatsverzorgingen

Aqua Vital gelaatsverzorging - Zuiver & hydrateer uw huid! -


De Aqua Vital lijn is de fundering van het volledige Anesi gamma. Een onmisbare basis voor alle huidtypes te behandelen. Gepolariseerd water (3D Hydra APS) zorgt voor een intense hydratatie op drie niveaus. Hierdoor wordt het opnamevermogen van de cellen vergroot, worden ook de diepere huidlagen bereikt wat zorgt voor een gezonde en ontvankelijke huid. De Aqua Vital producten hebben niet alleen een hydraterende, maar ook een ontgiftende werking. De bloedcirculatie wordt verbeterd en gifstoffen worden doeltreffend afgevoerd. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor de vorming van rimpels voorkomen wordt. De huid herwint dag na dag haar soepelheid terug.

Prijs: 67 euro

 

 

Harmonie gelaatsverzorging - Een concert van zachtheid! -


Een huid waarvan het kwetsbare evenwicht door interne en externe factoren verstoord is, zal gevoelig en geïrriteerd aanvoelen. Stress, vermoeidheid, milieuverontreiniging, koude en wind zijn slechts enkele oorzaken. Speciaal voor dit huidtype heeft ANESI een specifieke lijn producten ontwikkeld die de gevoelige huid weer in harmonie brengt en haar noodzakelijke rust, comfort en zachtheid doen herwinnen. De actieve hoofdbestanddelen 

- Ginkho Biloba, Rode Wingerd, Aloë Vera en Paardenkastanje- verhogen de natuurlijke weerstand van de huid en de plantaardige bio extracten zorgen ervoor dat de huid weer zijdezacht wordt.

 

Prijs: 70 euro


 

Dermo Controle gelaatsverzorging - Sensatie van comfort & zuiverheid! -


De Dermo Contrôle-lijn werd speciaal gecreëerd voor de behandeling van vette en gemengde huid. Ten gevolge van een overproductie van de talgklieren kan het gelaat een sombere of zelfs geen uitstraling hebben. Een vette, glimmende huid heeft behoefte aan cosmetische producten die de overtollige talgproductie controleren, zonder de huid uit te drogen. De Dermo Contrôle-verzorging absorbeert het overtollige sebum en reguleert tegelijkertijd de sebum aanmaak, terwijl de juiste vochtbalans behouden blijft. Dermo Contrôle geeft de huid een nieuwe sensatie van comfort en zuiverheid!

Prijs: 70 euro


 

Dermo Correcteur gelaatsverzorging - Anti-acné! -


De Soin Dermo Correcteur-lijn is een aanvulling bij de Dermo Contrôle-lijn en richt zich tot meer specifieke problemen van de huid, zoals bacteriële verspreiding, overtollige talgafscheiding, ontstekingen en puistjes. Soin Dermo Correcteur remt de talgafscheiding, kalmeert de huid, elimineert de bacteriën en stimuleert de celregeneratie. ( Bij deze gelaatsverzorging wordt er geen massage toegepast voor verdere verspreiding van acné tegen te gaan)


Prijs: 64 euro


 

Infini Jeunesse gelaatsverzorging - Eeuwige jeugd! -


Om de strijd met de eerste tekenen van veroudering aan te gaan en de huidveroudering te bestrijden, ontwikkelde Anesi een sterke anti-rimpelproductlijn die steunt op drie pijlers: (1) Dermolectine, dat de zuurstofopname en vernieuwing van de cellen stimuleert, (2) Reductine, een proteïne die hydraterende en regenererende kwaliteiten heeft en (3) Hydroxyprolisane C dat direct op de opperhuid inwerkt dankzij de herstructurerende werking van het collageen, en dat de elasticiteit van de huid herstelt. Voor de verkoop heeft u de keuze tussen 2 serums en 3 dagcrèmes, een 24u-uren-crème en een nachtcrème afhankelijk van de behoeftes van de huid, de leeftijd en de wensen van U ( de klant).


Prijs: 80 euro

 

Joung skin care - Voor jongens & meisjes -

In de pubertijd krijgt de huid het vaak zwaar te verduren. Door hormonale oorzaken, minder evenwichtige voeding en gebruik van afsluitende make-up ontstaan vaak puistjes, mee-eters, comedonen en andere ongemakken. Anesi rekent hier op milde wijze mee af. De milde producten bevatten zuiverende stoffen en hebben een uitstekende verzorgende werking op de jongere huidtypen. Deze behandeling is zonder massage.

Prijs: 50 euro

 

Paraffinemasker - Warmtemasker -

Een paraffinebehandeling van het gelaat verzacht de rimpels en stimuleert de verjonging van de huid. Bovendien zorgt het paraffinemasker voor een 100% betere insluizing van de aangebrachte actieve producten (bv.crèmemasker). De aangename warmte doet U een ontspannende en weldadig gevoel beleven.

Prijs: 15 euro


 

             Alle gelaatsverzorging (uitgezonderd de joung skin care) zijn inclusief wenkbrauwepilatie!

 

Wanneer men geen massage wenst tijdens de gelaatsverzorging, wordt er 9 euro afgetrokken van de prijs.


 


Hoe verloopt een gelaatsverzorging?

Reiniging

*

Peeling

*

Vapozone met 15 min rust

(stoom om de poriën open te zetten)

tijdens de warme dagen of een huid met meerdere zwarte puntjes wordt de vapozone gewisseld door een gaasmasker met desincrustant lotion

*

Verwijdering zwarte puntjes en eventuele gerstekorrels

*

Epilaties van het gelaat

*

Serum + anti-stress gelaat & decolleté massage 20min

*

Masker met 10 min rust met kleuren therapie indien gewenst

*

Dagcrème


 

Verven van wimpers & wenkbrauwen

Het verven van de wenkbrauwen of wimpers gebeurd met de kleur dat de klant beslist.

Men kan hier uit zwart, blauw en bruin (licht, gewoon of donkerbruin) kiezen.

De kleursterkte van de wenkbrauwen wordt bepaalt door het aantal minuten dat het product inwerkt. Hierbij moet men wel rekening houden dat harde witte haartjes niet kleuren.

Voor de wimpers kan je zeker alle drie de kleuren kiezen.

Hierbij moet men wel onthouden dat dit niet ter vervanging van mascara is, maar voor mensen met lichte wimpers of voor mensen die een andere kleur op de wimpers wensen.

De kleur maakt de wimpers donkerder, maar verlengt of verdikt niet.

Prijzen

Wenkbrauwen: 18 euro

Wimpers: 18 euro

Wimperlifting (lashlifting)/wimperpermanent

Wat is het verschil tussen beide?

Beide technieken worden ongeveer op dezelfde manier uitgevoerd. Enkel wordt er bij de permanent 'een roller' geplaatst en bij de lifting 'een pad'.

Wat past het mooiste bij wie?

We gaan kijken naar de stand van je wimpers om te bepalen welke behandeling het mooiste resultaat bij jouw geeft. Bijvoorbeeld iemand met korte wimpers zal een mooier effect verkrijgen bij een lifting, terwijl iemand met lange wimpers een heel mooi resultaat kan hebben bij de permanent. Samen gaan we op zoek naar jouw wens en het perfecte resultaat!

Hoelang duurt de behandeling en wat wordt er juist gedaan?

 

De behandeling duurt ongeveer 1 u en bestaat uit de volgende stappen:

- Plaatsen van de roller of pad + bevestigen van de wimpers

- Fixeerproduct wordt aangebracht (15min inwerktijd)

- Neutralisator wordt aangebracht (15min inwerktijd)

- Kleuring van de wimpers (10min inwerktijd)

- Aanbrengen van verzorging

Bij een goede naverzorging blijft het resultaat wel tot 6 a 9 weken zichtbaar!

Wanneer mag men absoluut geen lifting of permanent laten doen?

- Chemobehandelingen

- Tijdens allergie momenten (bv. actieve hooikoorts)

- Ontsteking/abces aan de ogen

- 1e trimester van de zwangerschap (vanwege de hormonen kan de behandeling weinig       resultaat geven)

- Eczeem, psoriasis, ... (wanneer deze recht aan het oog actief zijn)

Zit je met nog extra vragen omtrent de behandeling? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen, wij helpen je graag verder!

Prijs

Wimperlifting/permanent (inclusief kleuring) 65 euro

bottom of page