Schoonheidsbehandelingen Penelope

'Pretty is what you are'

'Beauty is what you do with it'


Gelaatsverzorgingen

Aqua Vital gelaatsverzorging - Zuiver & hydrateer uw huid! -


De aqua Vital lijn is de fundering van het volledige Anesi gamma. Ze overspant het volledige gamma qua reinigings- en peelingsproducten. De uitgebreide aanwezigheid van 2 bijzondere werkstoffen in de producten, namelijk Oxylastil en Biodyne TRF, verhoogt de zuurstofopname en de celactiviteit, wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert en de verschijning van rimpels voorkomt. De sterke zuurstofopname in de weefsels stimuleert ook de bloedcirculatie en zorgt zo voor een doeltreffende afvoer van gifstoffen en een betere voeding van de huidcellen, vandaar die frisse teint. De hydraterende en revitaliserende ingrediënten in de crèmes en de serums laten de huid dag na dag haar soepelheid en elasticiteit herwinnen en zijn geschikt voor ieder huidtype.


Prijs: 55 euro

Vitamine E Face Care - Normale & gemengde huid -


Vitamine E Face Care is speciaal ontwikkeld voor de normale en gemengde huid. Het normale huidtype is mooi in balans en heeft een zachte en gezonde structuur. Natuurlijke vitamine E heeft als krachtige anti-oxidant de eigenschap om de huid te beschermen tegen de eerste tekenen van het ouder worden en tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Prijs: 55 euro


Harmonie gelaatsverzorging - Een concert van zachtheid! -


Wat de reden van kwetsbaarheid van uw huid ook mag zijn, feit is dat haar natuurlijke balans snel verstoord wordt door externe en interne factoren als stress, vermoeidheid, milieuvervuiling, koude en wind. Dit zijn slechts enkele oorzaken van een trekkerige en geïrriteerde huid... Speciaal voor de gevoelige huid heeft Anesi enkele specifieke producten ontwikkeld die de huid haar noodzakelijke rust, comfort en zachtheid doet herwinnen. Omwille van haar complementaire actieve ingrediënten voldoen deze Harmonie-producten aan alle behoeften van de gevoelige huid en zal ze tevens dankzij een combinatie van rust, behagen en evenwicht de natuurlijke weerstand verhogen. De belangrijkste hoofdbestanddelen - Ginkgo Biloba, Rode Wingerd, Aloë Vera en Paardekastanje - kenmerken immers een hoge tolerantie en een volledig verwantschap met de gelaatshuid. Bovendien garanderen het exclusieve, kalmerende complex, de plantaardige bio-extracten en de dry flo-micropareltjes een zijdezachte huid.


Prijs: 59 euro


Dermo Controle gelaatsverzorging - Sensatie van comfort & zuiverheid! -


De Dermo Contrôle-lijn werd speciaal gecreëerd voor de behandeling van vette en gemengde huid. Ten gevolge van een overproductie van de talgklieren kan het gelaat een sombere of zelfs geen uitstraling hebben. Een vette, glimmende huid heeft behoefte aan cosmetische producten die de overtollige talgproductie controleren, zonder de huid uit te drogen. De Dermo Contrôle-verzorging absorbeert het overtollige sebum en reguleert tegelijkertijd de sebumaanmaak, terwijl de juiste vochtbalans behouden blijft. Dermo Contrôle geeft de huid een nieuwe sensatie van comfort en zuiverheid!


Prijs: 57 euro


Dermo Correcteur gelaatsverzorging - Anti-acné! -


De Soin Dermo Correcteur-lijn is een aanvulling bij de Dermo Contrôle-lijn en richt zich tot meer specifieke problemen van de huid, zoals bacteriële verspreiding, overtollige talgafscheiding, ontstekingen en puistjes. Soin Dermo Correcteur remt de talgafscheiding, kalmeert de huid, elimineert de bacteriën en stimuleert de celregeneratie. ( Bij zéér actieve acné wordt de gelaatsverzorging zonder massage toegepast voor verdere verspreiding tegen te gaan)


Prijs: 58 euro


Infini Jeunesse gelaatsverzorging - Eeuwige jeugd! -


Om de strijd met de eerste tekenen van veroudering aan te gaan en de huidveroudering te bestrijden, ontwikkelde Anesi een sterke anti-rimpelproductlijn die steunt op drie pijlers: (1) Dermolectine, dat de zuurstofopname en vernieuwing van de cellen stimuleert, (2) Reductine, een proteïne die hydraterende en regenererende kwaliteiten heeft en (3) Hydroxyprolisane C dat direct op de opperhuid inwerkt dankzij de herstructurerende werking van het collageen, en dat de elasticiteit van de huid herstelt. Voor de verkoop heeft u de keuze tussen 2 serums en 3 dagcrèmes, een 24u-uren-crème en een nachtcrème afhankelijk van de behoeftes van de huid, de leeftijd en de wensen van U ( de klant).


Prijs: 69 euro


Skin care for Men

De moderne man streeft naar perfectie, kwaliteit en luxe. Een goed verzorgd uiterlijk hoort daarbij. Ginkels Skin Care for Men biedt verzorgingsproducten met een minimum aan inspanning en een maximum aan resultaat. Door een eventwichtige keuze uit actieve plantaardige ingrediënten zijn de producten bijzonder vriendelijk en verzorgend voor de huid en zijn eenvoudig en snel toepasbaar.

De basisingrediënten van deze producten zijn: zoethout, aloë vera, kamille en Q10. De geur van het zoethout zorgt voor een mannelijk aspect aan deze gelaatsverzorging.

Prijs: 57 euro


Joung skin care - Voor jongens & meisjes -

In de pubertijd krijgt de huid het vaak zwaar te verduren. Door hormonale oorzaken, minder evenwichtige voeding en gebruik van afsluitende make-up ontstaan vaak puistjes, mee-eters, commedonen en andere ongemakken. Ginkels Young Skin Care rekent hier op milde wijze mee af. De milde basisprocuten bevatten zuiverende stoffen en hebben een uitstekende verzorgende werking op de jongere huidtypen. Deze behandeling is zonder massage.

Prijs: 42 euro
Paraffinemasker - Warmtemasker -


Een paraffinebehandeling van het gelaat verzacht de rimpels en stimuleert de verjonging van de huid. Bovendien zorgt het paraffinemasker voor een 100% betere insluizing van de aangebrachte actieve producten (bv.crèmemasker). De aangename warmte doet U een ontspannende en weldadig gevoel beleven.


Prijs: 15 euro
Alle gelaatsverzorging bestaan uit een verwentijd van + 75min en is inclusief wenkbrauwepilatie!


Wanneer men geen massage wenst tijdens de gelaatsverzorging, wordt er 9 euro afgetrokken van de prijs.a Reiniging

a Peeling

a Vapozone met 15 min rust ( stoom om de poriën open te zetten )

a Verwijdering zwarte puntjes en eventuele gerstekorrels

a Wenkbrauwepilatie

a Serum + anti-stress gelaat & decolleté massage 20min

a Masker met 10 min rust met kleuren therapie indien gewenst

a Dagcrème

Verven van wimpers & wenkbrauwen

Het verven van de wenkbrauwen of wimpers gebeurd met de kleur dat de klant beslist.

Men kan hier uit zwart, blauw en bruin (licht, gewoon of donkerbruin) kiezen.

De kleursterkte van de wenkbrauwen wordt bepaalt door het aantal minuten dat het product inwerkt. Hierbij moet men wel rekening houden dat harde witte haartjes niet kleuren.

Voor de wimpers kan je zeker alle drie de kleuren kiezen.

Hierbij moet men wel onthouden dat dit niet ter vervanging van mascara is, maar voor mensen met lichte wimpers of voor mensen die een andere kleur op de wimpers wensen.

De kleur maakt de wimpers donkerder, maar verlengt of verdikt niet.


Prijzen

Wenkbrauwen: 16 euro

Wimpers: 16 euro